Onze Trooperdroom ✨

Dag vrienden van Chiromeisjes Hingene,

 

Via Trooper verdienen wij een centje bij. Als jij jouw online aankoop doet via onze Trooperpagina, krijgen wij een commissie op je aankoopbedrag. Jij betaalt hierbij niets meer! Je kan onze Trooperpagina terugvinden via www.trooper.be/chiromeisjeshingene.

En er is meer! Wij doen ook mee aan de wedstrijd van de Tofste Trooperdroom! Wij dromen ervan om in propere en leuke lokalen onze leden te ontvangen op zondag. Jij kan ons helpen om deze droom te realiseren. Alle dromen van de verenigingen werden verzameld op www.trooper.be/tofstedroom. Jij kan hier op onze droom stemmen. De droom met de meeste stemmen, wordt in vervulling gebracht door KBC en Trooper die 3000 euro schenken! Ook kiest een jury de meest originele droom uit en die kan 2000 euro winnen!

Help jij ons een stem dichterbij het realiseren van onze droom?  

 

Groetjes!

 

PS: let zeker op dat je de mail die je van Trooper krijgt bevestigt. Anders telt je stem helaas niet…

PPS: delen is lief! ❤️

Comments are closed.