⚠️ Chiro-update

Liefste leden, liefste ouders

 

Om te verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft Chiro Vlaanderen beslist om alle jeugdactiviteiten tot en met 19/04 af te lassen. Dat wil zeggen dat ook onze gewone chirozondagen niet meer doorgaan, al zeker tot en met 19/04. We houden jullie zeker op de hoogte over een eventuele verlenging van deze richtlijnen.

We horen jullie al denken: “Zo lang kan ik de Chiro helemaal niet missen!?” De leidsters ook niet! Daarom gaan we zoveel mogelijk ons best doen om leuke virtuele activiteiten te voorzien voor onze leden. Check daarom zeker je mailbox (of die van je mama of papa), onze facebookpagina of de Whatsapp van je groep op zondag om 14u. Het beloven dus actieve zondagen te worden! Hopelijk kijken jullie er even hard naar uit als wij…

 

Groetjes

Leiding Chiromeisjes Hingene

Comments are closed.