Tweedehandsverkoop uniformenšŸ‘•

Beste ouders en leden

Het nieuwe Chirojaar staat weer voor de deur! Hiervoor organiseren we een tweedehandsverkoop van Chiro uniformen. Heeft u een rokje, short, t-shirt, trui,… dat te klein is geworden en waar je graag iemand blij mee wilt maken?
Dan kan je jouw uniform aan ons bezorgen, wij zorgen ervoor dat jouw kledij nog enkele jaartjes een plaatsje krijgt bij een ander chirolid.

Op onze Startdag op zondag 13 september zullen wij starten met deze tweedehandsverkoop. Je kan hier een tweedehands kledij kopen of je oude, te kleine kledij binnen brengen. Dit kan ook nog steeds de zondagen erna. Zowel gewone uniformen als tweedehandsuniformen worden gepast en gekocht om 17u30, na de chiro. Betalen doe je via overschrijving.

Ben je geinteresseerd in een uniform met een verhaal achter? Neem zeker een kijkje op onze pagina met tweedehandskledij. Hier vind je foto’s van welke maten er beschikbaar zijn.

Prijzen tweedehandskledij:Ā 

  • Trui Chiromeisjes: 5 euro
  • Rok Banier: 5 euro
  • T-shirt Chiromeisjes: 2 euro
  • Hoodie Banier: 5 euro
Comments are closed.