Christus Koning🤸‍♂️🤪

Op zondag 21 november is het Christus Koning, joepie! En oh jawel, dit jaar gaan wij dit op een knotsgekke nieuwe manier vieren. We trekken namelijk samen met de Chirojongens naar Airworld in Bornem!  🤸‍♂️💥Alle leden worden verwachten om 12h40 op de parking van Airworld (Klein-Mechelen 13, 2880 Bornem) 🕑. Na een namiddagje vol spring- en speelplezier wandelen we zelf naar de Chiro en trakteren we de leden op iets lekkers 🧃☕. Om 17h is de Chiro gedaan en mag je je zoon of dochter komen ophalen op het Chiroterrein.Quanta costa? Wij vragen onze leden om 4 euro te betalen bij aankomst op de parking van Airworld, de rest wordt door de Chiro betaald. Indien je dit liever overschrijft, laat je het ons maar weten. 💸Wil je deze leuke namiddag niet missen? Vul dit formulier (klik hier) dan asap in. Zaterdag 6 november om 20h sluiten we het formulier definitief af ⛔.
Hopelijk allemaal tot dan!! 🤩
Comments are closed.