Ligt jullie uniform al klaar?

Beste ouders, liefste leden

Wantย 1 septemberย gaat de Chiro weer van start! We gaan met z’n allen naar de “Dag van de Bornemnaar” (de Ketnetband komt!ย ๐Ÿ’ƒ). Afspraak om 14u aan de ingang van het zwembad in Breeven. Om 17u30 mogen de Chiromeisjes weer op dezelfde plaats opgehaald worden.

De doop gaat door opย 15 september, jullie komen dan jullie nieuwe leidster(s) te weten, spannend!ย ๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰ Neem zeker kleren mee die vuil mogen worden, en eventueel een propere handdoek en reservekledij.

22 septemberย is het onze startdag! Alle leden zijn welkom om 14u, vanaf 16u tot 17u30 mogen ouders aansluiten voor een hapje en drankje, inschrijvingen en uniformverkoop. Het perfecte moment om een babbeltje te slaan met de kersverse leidsters van jullie dochter(s) of kennis te maken met andere Chiro-ouders. Meer informatie hierover volgt nog.

Wij kunnen al niet wachten!

Comments are closed.