πŸ’₯πŸ’₯ BREAKING NEWS: en het kampthema is … πŸ’₯πŸ’₯

… nog een grote verrassing!

Maar niet getreurd! OpΒ 11 mei gaan onze kampinschrijvingen van start. Alle belangrijke informatie en het kampthema kom je dan te weten. AfspraakΒ om 19u aan de lokalen. Vergeet zeker niet je ingevulde medische fiche en twee klevertjes van je ziekenfonds mee te nemen.

Kan je 11 mei niet komen? Geen probleem! Bezorg je ingevulde medische fiche en twee klevertjes van je ziekenfonds aan je leidster en klaar is kees. Zit je toch nog met een paar vragen, dan kan je altijd voor of na de Chiro de leidsters aanspreken.

Ouders van ribbels en speelclub hoeven niet teΒ komen, want de ribbel- en speelclubleidsters komen thuis langs, een berichtje van de leidsters volgt nog.

Voor meer informatie over het kamp kan je hier terecht.

Geef een reactie