10 dagen op kamp!

Elk jaar gaan we met alle groepen samen op kamp van 11 tot 21 juli, dat zijn tien dagen vol onvergetelijke avonturen. De jongste groepen slapen in het gebouw, de tippers, tiptiens en aspi’s slapen in een tent. Ook de kookies gaan mee op kamp, zij toveren elke dag de lekkerste maaltijden voor ons op tafel en leggen ons tien dagen lang in de watten. Je kan de kunstwerkjes van de kookies (en mini-kookies) bekijken op hun facebookpagina en hun instagrampagina. Ook de leiding heeft sinds dit jaar een instagrampagina waarop er doorheen het jaar en op kamp foto’s zullen verschijnen.

Informatie over het kamp krijgen jullie tijdig, meestal is dat begin mei. Voor de kampinschrijvingen nodigen we alle ouders uit op de Chiro en worden de kampboekjes uitgedeeld, waarin heel wat nuttige informatie is terug te vinden.

 

Inschrijvingen

Hoog tijd dat het weer zomer wordt! De leiding staat alvast te springen om met de leukste leden tien dagen op kamp te vertrekken.

  • Wanneer kan je je dochter inschrijven voor het kamp? In mei is er een inschrijvingsmoment op het Chiroterrein voor de kwiks, tippers, tiptiens en aspi’s. De leidsters van de ribbels en speelclub komen op een ander moment thuis langs, hiervoor zullen de leidsters nog iets laten weten. Je kan dan vragen stellen en je krijgt het kampboekje met alle informatie.
  • Wat moet je meebrengen naar de kampinschrijving? 2 klevertjes van de mutualiteit en een ingevulde medische fiche (die vind je terug door op de link te klikken).
  • Hoeveel kost het kamp? Voor tien dagen plezier betaal je 140 euro. Dat bedrag is te storten op het rekeningnummer van Chiromeisjes Hingene, BE24 0682 0931 7438, voor 1 juli. Vermeld hierbij zeker ‘kamp + naam lid’.
  • Kan ik het kampterrein ook zelf verkennen? Zeker, op 11 juli, geven wij het startschot van het kamp en verwelkomen wij alle ouders voor een hapje en een drankje. Voor dit heerlijke buffet vragen wij 10 euro voor ouders, broers, zussen … die komen uitzwaaien. Dat is die dag zelf te betalen, op de kampplaats. Vergeet je niet vooraf in te schrijven per mail.
  • Waar vind ik meer informatie? Bij de inschrijving ontvang je het kampboekje waar nog meer informatie over het kamp in staat. Ook op onze site vind je nog wat praktische informatie. Heb je toch nog vragen? Aarzel dan niet en contacteer de leiding of de hoofdleidsters, Hanne (gsm: 0494 14 74 10 of e-mail: hanne-goossens@telenet.be) en Nelle (gsm: 0477 46 87 83 of e-mail: nelledrossaert@icloud.com).

 

Kampvergoedingen ziekenfondsen

Wist je dat de meeste ziekenfondsen lidgeld en kampgeld terugbetalen? Gewoon het tegemoetkomingsformulier afdrukken, mee naar de Chiro nemen en je krijgt het een week later ingevuld terug. Indien jouw ziekenfonds er niet tussenstaat, kan je zeker eens een kijkje nemen op hun website. De kans is groot dat je ook daar een formulier voor de lidgeldvergoeding kan terugvinden.

Klik op de onderstaande linken voor het openen van de tegemoetkomingsformulieren.

 

Spulletjes nodig voor op kamp?

Stapschoenen te klein? Veldbed kapot? Zaklamp nodig? Briefpapier op? Toe aan een nieuwe regenjas? Trooper to the rescue! Koop je spulletjes online via onze Trooperpagina en sponsor Chiromeisjes Hingene zonder ook maar €1 meer te betalen.