Kom eens langs!

Weet jij niet goed wat Chiro is? Hoor je elke maandag weer dolle Chiro-avonturen? Of verveel jij je zondag? Kom dan zeker eens langs op de Chiro! Zondag van 14u tot 17u30 speel je samen met je vriendinnen de leukste spelletjes. Alle meisjes tussen 6 en 18 jaar zijn welkom. De inschrijvingen gebeuren tijdens onze startdag op 12 september. Een inschrijving is compleet vanaf je het lidgeld hebt overgeschreven op ons rekeningnummer (meer info lidgeld: zie hieronder). Heb je nog vragen over de inschrijvingen? Spreek dan best even de hoofdleiding aan.

 

Lidgeld

Het lidgeld voor een heel Chirojaar bedraagt 35 euro. Daarvan gaat een deel naar de verzekering, de rest wordt gebruikt voor de aankoop van spelmateriaal, het opknappen van de lokalen, activiteiten… Het lidgeld wordt betaald aan het begin van het Chirojaar in september, door het bedrag te storten op volgend rekeningnummer met vermelding van ‘inschrijving + naam’ op volgend rekeningnummer: BE24 0682 0931 7438.

Elke zondag mogen de leden om 16u een snackje verorberen en even drinken, hiervoor betaal je 1 euro. Wij vragen aan alle leden om een drinkbus of beker van thuis mee te nemen, zo creëren we met z’n allen minder afval.

 

Lidgeldvergoedingen ziekenfondsen

Wist je dat de meeste ziekenfondsen lidgeld terugbetalen? Gewoon het tegemoetkomingsformulier afdrukken, mee naar de Chiro nemen en je krijgt het na de chiro of een week later ingevuld terug. Neem een kijkje op de website van je ziekenfonds, daar vind je meer informatie terug over jouw voordelen. Voor het kampgeld stuur je maar een berichtje en dan bezorgen wij jou het ingevulde formulier van Chiro Nationaal via mail.