Wie, wat, waar?

Alle meisjes tussen 6 en 18 jaar zijn welkom op zondagen vanaf 14u tot 17u30. Kom gerust een kijkje nemen op ons adres: Beekje 26, 2880 Hingene, het terrein achter zaal De Wateringe. Heb je vragen over onze werking, activiteiten of groepen? Laat dan zeker iets weten! Dat kan voor of na de Chiro, stuur een sms’je naar de leidster(s) van je dochter(s), stuur een mail of laat iets weten aan de hoofdleidster, Nelle Drossaert (gsm 0477 46 87 83 of mail: nelledrossaert@icloud.com).

 

Een Chirozondag

De Chiro gaat van start om 14u met de formatie en een gezamenlijk spel. Na de formatie starten de activiteiten die de leiding heeft voorbereid. Om 16u is het tijd om even op adem te komen, iets te drinken en te eten (neem hiervoor een drinkbus of beker en 1 euro mee). Om 17u30 worden de leden weer opgehaald. Tot volgende week! Wat er precies op de planning staat kom je te weten op ons maandblad.

 

Trooper

Chiromeisjes Hingene is een Troopervereniging! Dat houdt in dat je je boodschappen kan doen en terwijl ook onze werking kan steunen. Doe je inkopen via een van de links op onze Trooperpagina en een deel van het bedrag dat je betaald, komt rechtstreeks op onze rekening. Dat gebruiken we om nieuw en leuk spelmateriaal te kopen voor je dochter, zus, nicht, vriendinnetje… Zin om mee te Troopen? Meer uitleg vind je hier of ga meteen naar onze Trooperpagina.

 

Helpende handen

 

Kookies

De kookies koken voor ons op het afdelingsfeest en gaan, samen met de mini-kookies, mee op kamp. Daar staan ze ons elke dag bij met raad en daad en verzorgen ze kleine en grote pijntjes van de leden. Neem een kijkje op hun facebookpagina.

 

DOL

De oud-leiding -of kortweg de DOL, bestaat uit leidsters die uit de Chiro zijn, maar ons toch nog blijven steunen. Dat doen ze onder andere door hun jaarlijkse spaghettidag te organiseren. Neem een kijkje op de facebookpagina van de DOL.

 

Volwassen begeleiders

Bij Jana (jana_robberecht@hotmail.com) en Flore (floredeost@hotmail.com) kan de leiding altijd terecht voor vragen en problemen. Zij zorgen ook voor de komende kampplaatsen. Je kan ook steeds bij hen terecht met al je opmerkingen.

 

Verhuur tenten

Wij verhuren onze twee seniortenten. Voor meer info over de verhuur en over de tenten kan je op deze pagina terecht.

 

Chirojongens Hingene

Meer informatie over de Chirojongens vind je op hun website en facebookpagina.