AFDELINGSFEEST 2024

 

IN VUUR EN VLAM 

💥🔥💥🔥💥🔥💥🔥💥🔥

Wij nodigen jullie graag uit op ons afdelingsfeest!!!                                                                                                   Zaterdag 13 april start ons feest om 17u30 in de zaal De Wateringe, Beekje 25. Ouders, broers, zussen, oma, opa… zijn ook zeker welkom. Vergeet hen niet mee in te schrijven!

In bijlage kunnen jullie de officiële uitnodiging, het bestelbriefje en het briefje over de generale repetitie vinden.                                                                                                                                           Inschrijven kan door het briefje ingevuld af te geven op een Chirozondag of door jullie bestelling op mail door te sturen voor 24 maart. Ook de leden moeten mee ingeschreven worden en horen dus bij de aantallen die jullie invullen op het bestelbriefje. Als jullie bepaald allergieën of intoleranties zouden hebben, mag je dat ook even doorgeven via mail. De centjes voor het eten mogen jullie op voorhand overschrijven naar het rekeningnummer BE24 0682 0931 7438 met vermelding van naam en jullie bestelling om lange wachttijden aan de kassa te vermijden. Je kan ook cash betalen op het afdelingsfeest zelf.

 

Om op de avond van het afdelingsfeest alles vlot te laten verlopen, is er op vrijdagavond 12 april een generale repetitie in de zaal zelf. (de Wateringe, Beekje 25)

De uurregeling per groep is als volgt:

18.30 – 19.15: Ribbels                     20.00 – 20.45: Kwiks                        21.30 – 22.15: Tiptiens

19.15 – 20.00: Speelclub                 20.45 – 21.30: Tippers

 

Wees op tijd, want 45 minuten repeteren is snel om! We verwachten jullie allemaal op deze generale repetitie, maar als je echt niet aanwezig kan zijn, gelieve dan de leiding op de hoogte te brengen.

 

Hopelijk tot dan!

 

Comments are closed.